De Jongen – E-book

In mei 2015 ben ik begonnen met het schrijven van een enkel verhaal. Al snel werd dit een uitgelopen hobby. Afgelopen november is mijn eerste verhalenserie ‘De Jongen’ gepubliceerd als e-book.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het verhaal? Hieronder deel ik met jou de synopsis, de specificaties en waar het e-book te bestellen is.

Synopsis

De Jongen is samen met zijn familie nauw verweven met heksen en tovenaars. Elk familielid is in het bezit van een magische ring. Zij zijn hiermee in staat om spreuken uit te voeren. De familieband is (h)echt. Ook wanneer de Spaanse tovenaar Velasquez hun leven overhoop gooit. De tijden voor de familie veranderen en de zekerheid voor een mooie toekomst neemt af. Ze voelen zich gevangen in het dorpje Mechelstein, maar het leven gaat door. Wat zal de familie doen om te voorkomen dat hun dierbaarste schat verloren gaat?


­Elk verhaal uit de verhalenserie stelt een gebeurtenis voor. De Jongen woont samen met familieleden en vrienden in en rondom het fantasiedorp Mechelstein. Hier gebeurt altijd wat. Het zou verdacht zijn als er niets zou gebeuren. Elk familielid is in het bezit van een magische ring. Hiermee kunnen ze van alles toveren. Mits ze hier de juiste vaardigheden voor hebben.

De familie wordt op de hielen gezeten door een Spaanse tovenaar. De reden hiervan is dat hij heel graag in het bezit wilt zijn van de ringen. De tovenaar denkt dat hij daardoor sterker wordt. Uiteraard wilt de familie dit voorkomen en doet hier alles aan.

In deze 154-delige serie wordt het hele leven van De Jongen uitgediept. Het verhaal is mysterieus met een hoop fantasie. Vergis je niet in de tijd. Het verhaal start in 2015.

Specificaties

Auteur: MC Kleuver
Taal: Nederlands
Formaat: E-book/PDF
Verschijningsdatum: 13 november 2017
Editie: 1
ISBN: 1230002003283
Pagina’s: 380
Prijs: €4,50
Categorie: Fantasie, Fictie en Detectives

Waar is het boek te koop?

De Jongen is te koop op een aantal websites. Tevens is het e-book te koop bij MC Kleuver. Hieronder een definitie van de verschillende websites.

Facebook

Het makkelijkste is om mij een berichtje te sturen met dat je graag het e-book wilt ontvangen. Je krijgt van mij een betalingsverzoek of de gegevens om het bedrag over te maken. Het e-book is doorgaans verkrijgbaar voor €4,50. Wanneer de betaling binnen is, ontvang je het boek in je mailbox.

MC Kleuver Blog

Op deze pagina heb ik een invulformulier gemaakt voor De Jongen. Wanneer je deze invult, komt er bij mij een mailtje binnen. Hierop krijg je een betalingsverzoek van €4,50. Wanneer het bedrag bij mij op de rekening staat, krijg je het boek in je mailbox.

Kobo

De derde optie is het e-book bestellen via Kobo. Dit is een website waarop mijn e-book te koop wordt aangeboden. Het e-book kost ook hier €4,50. Je kunt op Kobo betalen met iDeal. Je krijgt later een mailtje om De Jongen te downloaden.

Sociale media

Deze verhalenserie is te vinden op verschillende plekken. Zo kun je de serie volgen op Facebook, Goodreads en Hebban. Ik zou het leuk vinden als je mij volgt! Hopelijk spreken we elkaar eens.

Like mij op Facebook.

Volg mij op Goodreads.

Volg mij op Hebban.