VRAGENLIJSTJE #12

Rust, ontspanning en snacks. Het lijkt wel vakantie! Zie hier het twaalfde VRAGENLIJSTJE dat online komt op MC Kleuver Blog. Veel plezier met meer te weten komen over mij.

Hoe zorg je voor rust en ontspanning?

Steeds beter word ik in het geven van rust aan mijzelf. Voornamelijk komt dit door het goed kunnen afsluiten van dingen die ik wil doen en dingen die ik kan doen. Ik leer steeds beter hoe ik mij kan afsluiten. Zo vind ik het relaxt om een wandeling te maken, maar ook door op bed te gaan liggen luisteren naar muziek of door tv te kijken.

Wat is je favoriete snack?

Dit verschilt. Onderweg van werk naar huis is het heerlijk om een kroketje uit de muur te halen. Thuis vind ik het vaak heerlijk om een zak naturel ribbelchips open te trekken of een reep chocolade.

Wat gaat je lukken vandaag?

Wanneer ik dit schrijf is het het einde van de dag. Ik ben bezig geweest om een landkaart om te bouwen op het internet. Zo heb ik een landkaart getekend en wil ik hieraan plaatsnamen toevoegen en informatie. Gelukkig heb ik nu helder hoe ik dit het beste kan doen. Gelukt.

Ga je steeds meer op je vader lijken?

Deze vraag durf ik eigenlijk niet te beantwoorden. Simpelweg omdat ik niet kan zeggen of ik op mijn vader lijk of niet. Ik zal ongetwijfeld trekken van hem hebben, maar ik vind mijzelf niet sterk op mijn vader lijken.

Een aantal dagen later zie ik toch wat karaktereigenschappen van mijzelf.

Wat is je duurste kledingstuk?

Ik denk dat een broek gemiddeld het duurste is in mijn kast. Eerlijk gezegd heb ik een heel slecht begrip van prijzen als het kleding betreft. Hier ben ik gewoon niet zo heel goed in. Ik heb in ieder geval een kledingstukken die meer dan €100 hebben gekost.

Welk cijfer geef je vandaag?

6,5

Zoals je ziet vandaag een gematigd cijfer. Het was geen topdag, maar een voldoende. Wellicht kwam het door deze wat koudere dag. Zo tussen de warme dagen door.

 

_VRAGENLIJSTJE_ (1)


4 reacties op ‘VRAGENLIJSTJE #12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s