VRAGENLIJSTJE #1

Nieuwe input is soms gewenst. Afgelopen week had ik een brainstormsessie voor mijn blog. Ik had echt het idee dat dat nodig was. Toen kwam ik op het idee om in een artikel een aantal vragen te beantwoorden. Zo is het VRAGENLIJSTJE geboren. Lees hieronder de antwoorden op de eerste vijf vragen.

Wat is je diepste wens?

Niemand kan uiteraard in de toekomst kijken. Ook ik niet. Mijn diepste wens is daarom dat ik er over 20 jaar goed bijzit. Een eigen huis, wellicht getrouwd en met kinderen. Ik zou het leuk vinden om een goed stel vrienden om mij heen te hebben en genoeg geld om alles te doen wat ik leuk vind. Nou hoef ik geen miljoenen op de bankrekening te hebben staan, als ik maar jaarlijks op vakantie kan. Ik zou graag dingen van de wereld willen zien.

Wat zou je willen veranderen in de wereld?

Het lijkt mij een pluspunt om mensen bewust te maken waar ze mee bezig zijn. Zo moet het leven leuk blijven. Schelden met vervelende ziektes is helemaal nergens voor nodig. Daar kun je mensen onnodig pijn mee doen. Daarnaast denk ik dat we lief moeten zijn voor de aarde. De temperatuur stijgt sneller dan we denken. Poolkappen smelten en voor we het weten ligt Nederland onder water.

Wat vind je echt belachelijk?

Deze vraag.

Wat doe jij anders dan de meeste mensen?

Ik denk dat ik onbewust heel veel dingen anders aanpak dan de meeste mensen. Het is maar net in hoeverre dat opvalt. Ik kan niet zo 1, 2 en 3 iets noemen wat ik anders doe dan de meeste mensen.

Wat vind je de mooiste taal?

Mijn lievelingstaal blijft die van ons, het Nederlands. Ik houd ook van Nederlandse muziek. Drukke tijd met carnaval om alle nummers te beluisteren. Van Engelse muziek word ik vaak letterlijk chagrijnig. De Franse en Spaanse taal hebben erg mooie klanken. Jammer dat ik talen niet goed heb bijgehouden na de middelbare school. Ik was er vrij goed in.

Vond je het leuk om mijn eerste VRAGENLIJSTJE te lezen? Wat zou jij willen veranderen aan de wereld?

_VRAGENLIJSTJE_ (1)


16 reacties op ‘VRAGENLIJSTJE #1

  1. Leuk om jouw antwoorden te lezen. wat ik zou willen veranderen in de wereld, Wanneer ik het journaal kijk zi eik zoveel armoe, geweld, verdriet. Ik zou willen dat dit opgelost zou kunnen worden. Geen schietpartijen meer op scholen, geen kinderen die sterven van de honger en kinderen die ongestoord op kunne groeien in een veilig gebied

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk om je antwoorden te lezen van deze vragenlijst. zo leren we je weer een beetje beter kennen. Wat grappig om te lezen dat je zo houdt van de Nederlandse taal. Ik ben het helemaal met je eens dat we liever moeten zijn voor de aarde. Leuk artikel!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s