Column | Gezellig al die bloggers!

Een blogger ben je of je bent het niet. Wanneer je je eerste artikel hebt geupload mag je jezelf al blogger noemen. Sommigen gaan echter heel ver. De hele dag turen naar de statistieken, altijd op Pinterest kijken naar nieuwe ideeën en contacten zoeken met andere mensen van hetzelfde soort. Ik zal maar meteen toegeven: ik hoor er ook bij. Het is toch wel gezellig met al die bloggers. Ze gaan op zoek naar een groepje om hun eigen blog onder de loep te laten nemen. Afkraken, maar dan op een goede manier. Uiteindelijk wil iedereen er beter van worden. Dat is het doel. Ik ben ook op zoek gegaan naar mensen waarmee ik mijn ervaringen kan delen. Naast blogger, ben ik natuurlijk ook schrijver en verzorg ik mijn eigen PR. Vanuit een andere dimensie krijg ik graag nieuwe input en daardoor nieuwe ideeën.

Sinds drie april ben ik lid van de groep Blog Boost NL. Een gevarieerde bloggersgroep waarvan de artikelen alle kanten op kunnen schieten. Bloggerstips, artikelen over lippenstift of een leuke vlog. Het komt allemaal voorbij. Daarnaast kom ik zelf met mijn repertoire. Alles bij elkaar is het dus een afwisselende groep waarin iedereen zijn eigen interesses op papier zet. Ik vind het heel fijn om met deze mensen te kunnen kletsen over van alles en nog wat. Toch blijft bloggen ons hoofdonderwerp. Met regelmaat vragen we elkaar of onze blogs toe zijn aan een make-over. Zo kreeg ik de tips om een einde te maken aan het eindeloze gescroll door mijn artikelen en om mijn sidebar lekker te vullen. Zoals je nu kunt zien.

WhatsApp is het ideale middel om met elkaar te communiceren. Snel en vaak doelloos kun je elkaar informeren over de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast mag plezier natuurlijk niet ontbreken. Zo beginnen we de dag met foto’s van het ontbijt, filmpjes van de hond en het bekritiseren van het schoolrooster van de ander. Heel gezellig. Maar het gaat natuurlijk om de blogger die in je zit. Daarom ga ik door met de honderden artikelen die op mijn blog volgen. Daar ga ik voor.

Gezellig al die bloggers!

Advertenties

17 thoughts on “Column | Gezellig al die bloggers!

 1. Je blog weer met plezier gelezen. Ik geniet van je vlotte schrijfstijl en het lijkt bij het lezen van je blogs alsof je altijd een goed humeur hebt. Dat nodigt uit om te lezen.
  Wat me in dit blog verbaast is het feit dat je veel contact hebt met andere bloggers via WhatsApp. Dat betekent dat alle bloggers waar je contact mee hebt strooien met hun telefoonnummer. Zelf ben ik gewend om de mensen in mijn netwerk te mailen of te communiceren via Messenger op Facebook. Het zou niet eens in mij opkomen om op zoek te gaan naar de telefoonnummers van iedereen die ik via mijn laptop ken. Ben ik ouderwets of dom? Of allebei? Of geen van beiden? Ik ben benieuwd naar uw diagnose, dokter Kleuver.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb ook een leuk bloggersgroepje om mij heen. We appen dan ook dagelijks, over onze blogs en aanverwante onderwerpen,’maar ook over privé dingetjes. Heel gezellig en een extra pluspunt van blogger zijn

  Like

 3. Contact met andere bloggers is zeker fijn! Het kan soms nogal eenzaam worden zo achter je computerschermpje, dan is het wel leuk om wat contact met ‘soortgenoten’ te hebben, haha!

  Liked by 1 persoon

 4. Ja lekker lullen over zwarte sexy lippelif en andere gekke dingen. Best gek hoe onze groep zoveel voor je kan gaan beteken terwijl je de chickies erachter dus nog nooit hebt gezien. Weird.

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s