#4 De jongen en zijn meisje

Vandaag het vierde deel van mijn eigen geschreven serie. Wil je de serie vanaf het begin lezen? Klik dan hier voor deel 1. 

Het bos verandert plotseling in een weideomgeving. 4. De jongen en zijn meisjeIn het open veld staan heel veel bloemetjes in allerlei verschillende kleuren. Verder naar het zuiden staan er allemaal varens en wordt het landschap een stuk doffer. Een kilometer verder naar het zuiden ligt een jongen in het gras. Een jongen met zwart haar en groene ogen. Zijn zwarte blouse ligt open en zijn magere buik geniet van het zonlicht. Hij komt overeind en krabt aan zijn wenkbrauw, die ook zwart is. De jongen doet zijn ogen open en kijkt tegen het zonlicht in. Zijn huid lijkt grauw en bleek. Hij staat op en loopt verder in de richting van het zuiden.

Na een paar kwartier te hebben gelopen, doemt er een riviertje op, de IJssel. Hij loopt naar de rivier toe en maakt van zijn handen een kommetje. Hij stopt zijn handen onder water en drinkt. Slurpend drinkt hij het water. Zijn rug begint te prikkelen. Hij merkt dat er iemand achter hem naar hem staat te kijken. Hij laat niet merken dat hij weet dat hij wordt bekeken. Maar de jongen weet niet wie er naar hem kijkt. Hij legt zich weer neer op het gras en sluit zijn ogen. ‘Zzz, zzz, zzz.’ De jongen is in slaap gevallen.

Snel en stil sluipt het meisje dat naar de jongen stond te kijken naar hem toe. Ze gaat naast hem liggen en sluit ook haar ogen. Toch blijft ze waakzaam. De jongen kan ieder moment wakker worden. Er gaan een paar minuten voorbij voordat er iets gebeurd. Het meisje sperde vliegensvlug haar ogen open. De jongen zat rechtop en had haar hand gepakt. Zijn mond was omgekruld in een glimlach. Zij glimlachte terug en ging ook rechtop zitten. Ze schoof een stukje op, zodat ze samen op een plat stukje zaten en legden allebei hun hoofd neer op het zachte gras.

Er gingen twintig minuten voorbij voordat er weer iets gebeurde, behalve dan dat er allemaal boten en blaadjes langskwamen. De jongen kwam overeind en boog zich langzaam over het gezicht van het meisje. Ze had mooi, lang blond haar en mooie, stralende blauwe ogen. Haar gezicht was smal en ze heeft mooie, witte tanden. Zijn lippen bewogen zich naar de rode lippen van het achttienjarige meisje. Teder en langzaam drukte hij zijn lippen op de hare. De lippen raakte elkaar enkele seconden aan, lief en zacht. Zij had haar ogen open gedaan en keek vol innerlijk verlangen naar de jongen. ´Oh jongen, toe!´ Smekend keek ze hem aan. Daarna duwde ze hem tegen de grond en ging op hem zitten. De jongen trok haar naar zich toe en drukte zijn lippen nogmaals op de hare. Hun tongen verstrengelde zich elkaar in elkaars mond en maakten rondjes om elkaar heen. Intens en verliefd keken hun ogen elkaar aan. Na wat wel uren leek, wat eigenlijk maar een halve minuut was, liet zij zijn lippen los. Ze gaf hem een gemeende kus op zijn voorhoofd. Zijn voorhoofd was warm, zo voelde hij zich ook. De jongen had nog nooit zo´n mooie meid gezien en hij heeft zelfs met haar gezoend!

Langzaamaan werd het donker. De schemer begon in te vallen. Hand in hand liepen ze terug naar het verharde pad dat leidde naar de villa van de overovergrootopa van de jongen. Midden in het bos liet hij haar hand los en  scheidde hij zich van het jonge meisje. Hij liep verder en bleef na 50 meter staan. Het meisje stond daar eenzaam en alleen. Op de plek waar hij zijn hand had losgemaakt. Snel haastte hij zich terug en nam het meisje mee bij de hand. Hand in hand liepen ze verder naar de villa. Wat zal er toen gebeurd zijn?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s