Verboden liefde

Mijn WhatsApp tingelde de hele dag, iets wat ik persoonlijk erg prettig vond en waar anderen zich heimelijk aan konden ergeren. Leg toch eens weg, dat klote ding, zeggen ze dan. Op één van die momenten pakte ik hem juist. Mijn beste vriendin was zich namelijk reeds aan het ontpoppen als mijn verboden liefde. Met mijn twintig jaar heb ik minder ervaring dan haar, maar de drang is des te groter. Er is alleen één probleem, zij is getrouwd.

Ik kom net terug van vakantie als ze half tegen me aankomt liggen. Mijn hart bonkt in mijn keel als ze me aankijkt met haar lieve lach. Maar ja, er kan niks gebeuren, ze heeft een man. Dan trekt ze haar schoenen uit, zodat ze dichter tegen me aankomt en ik haar polshandslag in mijn eigen hand kan voelen. In gedachten ben ik verzonken en ik denk, nee, waar gaat dit heen. Wanneer ik mijn ogen open doe, zie ik haar stralende lach voor me en voel haar zachte lippen op de mijne. Wauw!

Ergens in een donker gebouw schrik ik me dood wanneer ze daar opeens met haar lange, wapperende haren in de dooropening staat. Ik gil het uit als ik haar in mijn vizier krijg en moet even bekomen van de schrik. Ze komt na me toegelopen en pakt mijn hand vast, waarop ze zegt: ‘Gaat het goed schat?’ Ik draai me om en loop lachend weg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s